Welkom bij Jan Aolbert

specialist in doe-het-zelf en interieurafwerking

Gaat u zelf klussen of laat u het liever door ons doen? Wij helpen u graag.
Ik zoek een klusser

Waarmee kunnen we u helpen?

Bij Jan Aolbert heeft u de keuze uit een ruim assortiment, maar kunt u ook terecht voor hulp bij klussen of tips bij het doe-het-zelven. Neem gerust een kijkje op één van onderstaande pagina’s en ontdek meer.

Onze folder!

Download hier de laatste folder en bekijk
alle lopende aanbiedingen!

Download de folder

Zelf schilderen

1

Gaat u zelf schilderen? Houd er dan rekening mee dat er een groot verschil zit tussen het schilderen van binnen- of buitenwerk.

2

Zorg altijd voor de juiste voorbereiding. Natuurlijk zorgt u voor kwasten en ander schildersgereedschap, maar vergeet ook de voorbereiding van de ondergrond niet. Dit is bij goed schilderwerk één van de belangrijkste zaken. Oude verflagen verwijderen, de ondergrond ontvetten, reinigen en eventueel schuren: een goed begin is het halve werk.

3

Lees ook de informatie op de verpakkingen goed door en let op de tekens en pictogrammen die op de etiketten staan. Dit kan veel verwarring voorkomen.

4

Kies de voor uw ondergrond juiste producten, zoals een grondverf en primer. En vergeet ook de voorlakken, tussenlagen en vulmiddelen niet. U staat er misschien niet bij stil, maar ook deze producten zijn zeer bepalend voor een mooi eindresultaat.

5

Als laatste brengt u de toplaag aan, de laag en kleur die u uiteindelijk zult zien.

6

Bespaar wanneer u gaat verven nooit op de voorbehandeling. Neem rustig de tijd en gebruik op elkaar aansluitende materialen voor het beste resultaat. Alleen op deze manier bent u jarenlang verzekerd van mooi schilderwerk!
Gewijzigde openingstijden

Aangepaste openingstijden tijdens de vakantie.


Week 30 (26 t/m 31 juli)

Ma-vrij 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag 8.30 - 16.00 uur


Week 31 + 32 (2 t/m 14 augustus)

Gesloten


Week 33 (16-21 augustus)

Ma-vrij 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag 8.30 - 16.00 uur