Slot-, sleutelservice en beveiliging

Slot- en sleutelservice

Is uw sleutel afgebroken in het slot? Heeft u zichzelf buiten gesloten? Sleutel verloren? Of heeft u inbraakschade? De slot- en sleutelservice van Jan Aolbert staat altijd voor u klaar. Wij beschikken over een eigen buitendienst, als extra en unieke service voor onze klanten. Onze betrouwbare en deskundige medewerkers repareren, vervangen of plaatsen sloten in geval van inbraakschade, maar ook voor inbraakpreventie. Daarnaast kunnen wij in onze winkel vrijwel alle sleutels met onze diverse sleutelmachines na- of bijmaken.

Service

Service

Bij Jan Aolbert vindt u een ruim assortiment, professioneel advies en altijd de beste service. Wilt u dit zelf ervaren? Kom gerust eens langs in onze winkel of neem contact op met onze medewerkers.
Onze contactgegevens
Hans

 

Beveiliging

Met goede beveiliging houdt u ongewenste gasten buiten de deur. Bij Jan Aolbert helpen wij u graag aan het juiste materiaal om uw huis te beveiligen. Wij hebben diverse anti-inbraakstrips, camera’s, alarmsystemen, bewegingsmelders, dievenklauwen en anti-inbraakstangen in ons assortiment, maar hebben ook allerlei soorten binnendeurbeslag en veiligheidsbeslag op voorraad. Wij zijn voor de beveiliging van uw woning dan ook een betrouwbare leverancier met kwalitatief goede materialen.