Allround vakman gezocht

Er zijn nog wel eens klussen in en om het huis die u niet zelf of lastig zelf kunt doen. Weet u hoe u het snelst en gemakkelijkst hout op maat kunt zagen? Of wilt u snel en gemakkelijk die lastige kledingkast in elkaar zetten? En weet u welk gereedschap u daarvoor nodig heeft? Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw timmerwerk, maar ook andere kluswerkzaamheden goed gebeuren, dan is het makkelijker om een allround vakman van Jan Aolbert in te huren.

Een vakman van Jan Aolbert

Onze allround vakmensen hebben een brede ervaring in de meest uiteenlopende klussen, van timmerwerk tot deurmontage tot glaszetten. Ook het in elkaar zetten van kasten en meubels, het plaatsen van zonwering of insectenwering en overige klussen in en om het huis is dagelijkse kost voor onze vakmensen. Onze medewerkers weten hoe lastig het is om de wensen die u heeft om te zetten naar werkelijkheid. Zij helpen u hier dan ook graag mee! Kortom: wilt u goede kwaliteit en vakmanschap? Dan zit u bij Jan Aolbert goed. Alles wordt professioneel afgehandeld en u bent zeker van een goede afloop.

Zelf doen of vakman inhuren?

  • Een vakman werkt snel, effectief en efficiënt
  • U bent verzekerd van kwaliteit
  • Met een vakman wordt alles professioneel afgehandeld
  • Een allround vakman ziet door ervaring altijd nieuwe mogelijkheden
  • Het uitbesteden van uw klussen bespaart u tijd

Offerte aanvragen
Zelf doen of vakman inhuren?Hans

Hulp nodig bij het klussen?

Hulp nodig bij het klussen?

“Schilderen of behangen? Uw nieuwe kasten monteren? Een laminaatvloer leggen? Jan Aolbert doet alles om de klus te klaren en om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Alles wat u bij ons koopt, kunt u daarom ook door onze vakkundige medewerkers laten plaatsen, monteren of installeren. Wij werken uitsluitend met ons eigen montageteam, omdat betrouwbaarheid ons op het lijf is geschreven. Ook voor een verbouwing of groter project kunt u overigens bij ons terecht. Wij plannen, bemiddelen en werken nauwgezet samen met erkende professionals. Zo houden we korte lijnen, blijven we betrokken en wordt er uitsluitend goed werk geleverd.”
Ik zoek een klusser
Leon
Recent werk

Van een tevreden klant

We werden van A tot Z ontzorgd, met een geweldig eindresultaat. Zelf hadden we het zeker niet beter en sneller kunnen doen. Topwerk, klasse!

Recent 2
Recent 2
Recent 3